Mittwoch, 16. Dezember 2009

تصوير قيام در جهان 16.12.2009 برابر با25آذر 1388










ايران تحت حاكميت آخوندها؛ در ليست كشورهاى دشمنان اينترنت

خبرنگاران بدون مرز

سازمان خبرنگاران بدون مزر اعلام كرد بيش از ۱۰۰ روزنامهنگار بازداشت و بيش از ۵۰ روزنامهگار نيز وادار به ترک کشور شدهاند. همچنين ۱۲ نشريه نيز در اين مدت توقيف شدهاند
.
سازمان خبرنگاران بدون مرز كه مركز آن در پاريس است، طى بيلانى، از سركوب گسترده آزادى بيان طى شش ماه گذشته خبر داد و نوشت: «چند ساعت پس از اعلام انتخاب مجدد محمود احمدىنژاد به رياست جمهورى، بازداشت روزنامهنگاران از سوى وزرات اطلاعات، سپاه پاسداران و اطلاعات نيروهاى انتظامى آغاز شد، بازداشتشدگان به بندهاى مختلف زندان اوين انتقال يافتند. و همچون استاديوم ورزشى سانتياگو در شيلى، بعد از کودتاى ١٩٧٥ ، اوين نيز به زندانى خونين تبديل شد که خودسرى در آن حکومت مىکند. بسيارى از روزنامهنگاران زندانى تحت فشارهاى شديد روحى و مورد بدرفتارى قرار گرفتهاند».

سازمان خبرنگاران بدون مرز در اين بيلان يادآورى مىكند: «ايران يکى از سرکوبگرترين کشورهاى خاورميانه در عرصه اينترنت است و درليست کشورهاى دشمنان اينترنت در جهان قرار دارد».
هيلارى كلينتون خواستار اعمال فشار بيشتر بر رژيم ايران شد

وزير خارجه آمريكا خواستار اعمال فشار بيشتر بر رژيم ايران براى جلوگيرى از دستيابى به سلاح اتمى شد.
هيلارى كلينتون كه در وزارتخارجه آمريكا با خبرنگاران مصاحبه مىكرد گفت: تلاش دولت باراك اوباما طى نزديك به يكسال گذشتهبراى همكارى با رژيم ايران در مذاكره بر سر برنامه اتمى آن، به جايى نرسيده است.
وى افزود فشارهاى ديگرى بر روى رژيم ايران لازم خواهد بود تا سران آن را متقاعد كند كه جامعه بينالمللى مصمم است كه اين رژيم به ظرفيت تسليحات اتمى دست نيابد.
خبرگزارى فرانسه: اعتراضهاى مردم، پايههاى رژيم ايران را به لرزه در آورده است

خبرگزارى فرانسه در يك گزارش تحليلى قيام سراسرى مردم ايران عليه ديكتاتورى آخوندى را «اعتراضهاى مرگبار» توصيف كرد و نوشت اين اعتراضها پايههاى رژيم را به لرزه درآورد.
خبرگزارى فرانسه در اين گزارش تحليلى خود با عنوان «رژيم شقه شده ايران بعد از يكسال اعتراضهاى مرگبار وارد سال 2010 مىشود» نوشت: «اعتراضهايى كه بعد از انتخاب بروز كرد، پايههاى رژيم 30ساله اسلامى را به لرزه درآورد، نخبگان آخوندىاش را شقه كرد و موجب شد تا خامنهاى بهطور علنى در حمايت از (احمدىنژاد) بيرون بيايد.

خبرگزارى فرانسه استمرار قيام مردم را مورد توجه قرار داد و نوشت: «با شعارهايى ضداحمدىنژاد كه در خيابانها منعكس شده مانند، ”مرگ بر ديكتاتور“ ، كماكان 6ماه بعد (انتخابات) در سراسر پايتخت اين شعارها طنينانداز هستند.
با وجود سركوب بىرحمانه، تظاهر كنندگان از آنموقع از هر فرصتى براى برپايى تظاهرات ضد دولتى استفاده كردهاند كه آخرين آن در 7دسامبر بود كه مراسم روز دانشجو سكويى براى زد و خوردهاى قهرآميز بين پليس و معترضين شد».
مجاهدين مسوليت تمام عيار تخريب عكسهاي خميني رابعهده گرفتند

همزمان با بالا گرفتن جنگ در درون رژيم بر سر مسئوليت پاره كردن و آتش زدن عكسهاي خميني ضد بشر و نشان دادن آن در تلويزيون رژيم از سوي باند خامنه اي براي سركوفت به جناحهاي رقيب ,سخنگوي مجاهدين در اسلو خطاب به ولي فقيه ارتجاع گفت:

سياه بازي ناشيانه و نمايشهاي رو حوضي با هنرپيشگي خمره خبرگان نظام ,آخوند احمد خاتمي,ديگر اثر ندارد.چرا كه همگان ميدانند خامنه اي كه رويش نميشود سوزدل خودرا از پايين كشيدن و لگد مال كردن روزمره عكسهاي خودش وريختن آنها به ظرفهاي زباله شهرداري,عيان كند,اكنون بي محابا از خميني هزينه ميكند!.

سخنگوي مجاهدين در عين حال با ابراز خوشوقتي از اينكه براي نخستين بار ولي فقيه ارتجاع خجول شده و چون نميتوانددرد اصلي خودرا بالا بياورد پشت خميني پنهان شده است ,براي خاتمه دادن به اين دعواي حاد و مبرم در درون نظام بر سر مسئوليت آتش زدن عكس خميني از يك سو ونشان دادن آن در تلويزيون حكومتي از سوي ديگر كه ما به الاختلاف آخوندهاي حاكم است ,اعلام كرد:

مجاهدين خلق ايران كه از روز 5مهر 1360 با شعار « شاه سلطان خميني,مرگت فرار رسيده» آغازگر شعارهاي مرگ بر خميني و مرگ بر ديكتاتور ورژيم ولايت فقيه بوده اند,مسئوليت تمام عيار پاره كردن و آتش زدن عكس خميني و هر گونه لگد كوب تصاوير اين كفتار خون آشام را در گذشته و حال و آينده بر عهده ميگيرند. يك قلم از جنايتهاي بيكران خميني كه دست مغول را هم در تاريخ ايران از پشت بسته است , قتل عام 30هزار زنداني بي دفاع است .

اميد است با بر عهده گرفتن تمامي مسئوليت از سوي مجاهدين, ولي فقيه ارتجاع ازنمايشهاي مسخره و روحوضي واز تلاش براي پيدا كردن مقصر وهمچنين به كرنش كشاندن جناح مغلوب دست بردارد . در هر حال ,خلق قهرمان و مجاهدين خلق, در هر كجا و در هر زمان بر ا بعاد پاره كردن تصاوير منحوس و ازهم گسستن بند از بند نظام ارتجاعي خواهند افزود.عليهذا به سود رژيم است كه خودش پيشاپيش اين عكسها و مظاهر حاكميت فرتوت را جمعآوري و به برادران رفتگر بسپارد!

فيگارو: مادران قيام به دنبال آرمان فرزندان شهيد خود هستند

فيگارو با درج مقالهيى با عنوان مادران پارك لاله تجمع هر شنبه مادران در پارك لاله را مورد توجه قرار داد و نوشت. اين منطقى است كه مادران جوانانى که با چماق مورد ضرب و شتم قرار گرفته، دستگير شده و به مکانهاى نا معلومى منتقل شده و يا به قتل رسيدند اين مکان سرسبز را به محل قرار خود تبديل کنند و بپرسند: «فرزند من کجاست؟ چرا نمىتوانم به هيچ دستگاه عدالتى دسترسى داشته باشم؟
فيگارو در اين مقاله با اشاره به خبر بازداشت موقت مادران درجريان تظاهراتشان در پارك لاله، مىنويسد: يك حرمت مورد تجاوز قرار گرفت و رژيم اين حرمت را شكست و با اشاره به نقل قولى از يك ايرانى آنرا نشاندهنده عميقتر شدن شكاف ميان رژيم و بخش وسيعى از مردم مىداند.

فيگارو سپس تجمع مادران را با يك رويداد تاريخى مشابه در آرژانتين مقايسه مىكند كه مادران آرژانتينى در 30آوريل 1977 در بوئنوس آيرس با سر كردن يك روسرى سفيد كه نام فرزند ناپديد شدهاشان روى آن نوشته شده بود گرداگرد بنايى در وسط ميدان مىو كاخ رياست جمهورى مىچرخيدند. اين جنبش گسترش يافت و هر پنجشنبه بيش از دو هزار نفر در اين محل گردهم مىآمدند.
موضوع مادران پارك لاله اين سؤال را پيش رو قرار مىدهد: آنهايى كه غير از شجاعت چيزى در دست ندارند در مقابل كسى كه قدرت در اختيار دارد چه كار مىتوانند بكنند.
از نگاه رسانههاى بينالمللى
اعلام خبر تصميم جابجايى ساكنان اشرف و اظهارات على دباغ سخنگوى دولت عراق در همين مورد، كه براى جامعه جهانى و حاميان مقاومت ايران، يادآور جنايت عليه بشريت و سلسلهاى از جنايتهاى جنگى در 6 و 7مرداد ماه گذشته است، موجى از محكوميت را برانگيخت و در رسانههاى بينالمللى و منطقهاى انعكاس گستردهيى داشت.
علاوه بر شبكههاى مهم راديو تلويزيونى و خبرگزاريهاى بينالمللى، دهها نشريه، سايت خبرى، و رسانههاى محلى با انعكاس اطلاعيه شوراى ملى مقاومت به اين موضوع پرداختند. از جمله روزنامه‌هاى واشينگتن تايمز، واشينگتن پست، شبكه تلويزيونى فرانسه 24، راديو مونت كارلو بينالمللى، شبكههاى تلويزيونى الحره، العربيه، الجزيره، البابليه، روزنامه‌هاى الحيات لندن و الاخبار اردن، سايت نيوز گاذر (GATHER)، سايت آنتى وار، سايت نشوان نيوز يمن، العرب آنلاين لندن، خبرگزارى كويتى كونا، روزنامه العرب اليوم چاپ اردن، روزنامه الشعب چاپ عربستان و خبرگزارى تايوان نيوز، به انعكاس خبر و اطلاعيه شوراى ملى مقاومت پرداختند. روزنامه القبس چاپ كويت نوشت بيانيه شوراى مقاومت ايران اظهارات مالكى را تمكين حقيرانه به دستورات رژيم تهران در بحبوحه قيام مردم ايران مىداند كه حمايتش از مالكى در انتخابات پارلمان عراق را مشروط به سركوب ساكنان اشرف كرده است.

پى.آر.نيوز واير و يو.اس.نيوز واير بيانيه كميته آمريكا براى ساكنان اشرف را منعكس كردهاند كه در آن ضمن محكوم كردن توطئههاى رژيم و مزدورانش در عراق نوشتهاند: «تقريبا هيچ ترديدى وجود ندارد كه رژيم تهران، كه در مواجه با ناآراميهاى سراسرى در ايران، براى بقاى خود مىجنگد، دولت عراق را تحت فشار قرار داده، تا دست به يك خونريزى ديگر در اشرف بزند و تهران را از دست سازمانيافتهترين اپوزيسيون دموكراتيك خود خلاص كند»

رسانهها هم‌چنين موضعگيرى بسيارى از شخصتهاى عراقى و بينالمللى را در اين مورد منعكس كردهاند:
تلويزيون الجزيره: ظافر العانى رئيس تجمع ملى مستقل عراق گفت به اين شيوهاى كه نخستوزير در مورد اداره پرونده امنيتى صحبت مىكند، با توجه به عدم وجود طرحى روشن براى اداره پرونده امنيتى در عراق و به‌طور خاص در بغداد و با توجه به اقداماتى كه دولت در مورد آن روز گذشته صحبت كرد، چه با جابجاييهاى نظامى از اين منصب به منصب ديگر و يا با درخواست پاداش به رژيم متجاوز تهران مبنى بر بستن اشرف، به نظر مىرسد كه دولت عراق اولويتهاى خود را قاطى كرده است.

روزنامه العرب اليوم: پائولو كازاكا عضو پيشين پارلمان اروپا و رئيس يك گروه ويژه وابسته به كميته پژوهشهاى روند صلح در نيويورك در مورد اشرف گفت: اعتراف مىكنم كه عين همان خشونت و وحشيگريهاى بىحصر بهكار رفته از سوى راهزنان و دستهجات آدم كش به ظاهر سياسى براى مرعوب ساختن همه اقشار مردم عراق در تبعيد، در اشرف نيز بهكار گرفته شد… به همين خاطر بر اين عقيده هستم كه ظلم به پناهندگان ايرانى در اشرف بخشى از همان نمايشى است كه اخيرا در عراق طراحى شده است. و نتايج اين بحران بيش از هر چيز ديگر سمبل چيزى است كه در آينده عراق مىتوانيم پيشبينى بكنيم.

تلويزيون العربيه: لرد كوربت رئيس كميته پارلمانى ايران آزاد: پيام من به دولت عراق اين است كه ساكنان قرارگاه اشرف را اخراج نكند، هيچ دليلى براى كوچ دادن آنها وجود ندارد. نورى المالكى دستورات دولت ايران را اجرا مىكند و نبايد به خواستههاى ايران گردن بگذارد زيرا كه به سود بناى دمكراسى در عراق نيست. تسليم شدن در مقابل دخالتهاى ايران به سود كسى نيست و بدتر از اين، اگر مالكى دستور به جابجايى اجبارى با خشونت داد در قانون بينالمللى يك جنايت كار جنگى محسوب مىشود و در دادگاه بينالمللى لاهه او را تحت پيگرد قرار مىدهيم»

سايت ايلاف هم بيانيه علامه محمد على الحسينى دبيركل شوراى اسلامى عربى در لبنان با عنوان «فشارها عليه اشرف را متوقف كنيد» را منعكس كرده است.
دبيركل شوراى اسلامى عربى در لبنان در بيانيهاش از جمله نوشته است: بنظر مىآيد كه دولت عراق درنهايت قصد دارد كمپ اشرف را به مكان ديگرى منتقل كند تا مرحله جديدى از رفتار نامناسب با اين پناهندگان را زمينهسازى كند كه به‌طور واضحى با اصول و پايههاى قانون بينالمللى در تعارض است و نقض شديد مقررات ژنو در اين خصوص خواهد بود. تمايل دولت عراق به افزايش سختگيرى با اشرفيها، دلالت بر سر فرود آوردن اين دولت در برابر تمايلات و خواستههاى رژيم ولايتفقيه در تهران دارد، رژيمى كه از سال 2003 براى دستيابى به اين مخالفين و از بين بردن نقش آنها، ذهنش آرام نشده است. رژيم ايران در مرحله اول سخت كردن اوضاع اشرف شكست خورد و حوادث با تن دادن دولت عراق به فشارهاى بينالمللى و تاييد حكم قضايى آزادى 36 گروگان كه در دست مقامهاى عراقى در بازداشت بودند پايان يافت، ولى استقبال بينالمللى زياد و جالب توجه از پيروزى اشرف در جنگ سياسى غيرمستقيمش با رژيم ولايتفقيه، … باعث نگرانى بيشتر رژيم از آينده اوضاع در ايران شد و نقش سازمان مجاهدين خلق به شكل استثنايى افزايش يافت و روز به روز بر يارانشان در سطوح مختلف افزوده شد و از اين‌جا، رژيم ايران به بازى جديد انتقال كمپ اشرف به مكان صحرايى خشك و دور از انظار متوسل شد تا براى نابودى همه اشرفيها زمينهسازى كند».

«دولت عراق بايد در محاسباتش در نظر بگيرد كه اجراى چنين طرحهاى مشكوك و غيرقابل قبول و غيرقانونى در جوامع جهانى و اسلامى احترامى برنخواهد انگيخت و با موضع محكمى برخورد خواهد كرد… دولت عراق را به تفكر و منطق بيشتر در حل اين مشكل فرا مىخوانيم و مىخواهيم كه تلاش كند مواضعش را از رژيم ايران دورسازد». اين جمله پايانى بيانيه دبيركل شوراى اسلامى عربى لبنان بود.
اسم بردن از انبوه گزارشهاى رسانهها از موضعگيرى ديگر مقامهاى و شخصيتها عليه اظهارات برخى مقامهاى عراقى عليه اشرف زمان بسيارى مىطلبد كه در اين مختصر فرصت آن نيست.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen