Samstag, 1. September 2012

فراخوان مقامات ارشد دولتهای کلینتون و بوش به لغو لیست گذاری مجاهدین






جمعه، ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ / ۳۱ اوت ۲۰۱۲




مقامات ارشد در دولتهای کلینتون، بوش و اوباما، ژنرالهای ارتش آمریکا و فرماندهان حفاظت اشرف، به لغو لیست گذاری مجاهدین توسط وزارت خارجه فراخوان می دهند
 
همه امضاکنندگان بیانیه مقامات پیشین دولت آمریکا هستند و تجربه یی گسترده در زمینه امور مربوط به امنیت ملی دارند و هیچ‌کدام هیچ شواهدی که مؤید لیست گذاری مجاهدین باشد نه در حال و نه در گذشته نه دیده اند و نه از آن اطلاع دارند
وزارت خارجه آمریکا باید از اتحادیه اروپا و انگلستان پیروی کند و به لیست گذاری مجاهدین خاتمه بدهد تا جواز بدرفتاری با آنها را از دولت عراق بگیرد

۴۰۰ تن دیگر از ساکنان اشرف با وجود آزار دولت عراق و تحمیل شرایطی به طور مضاعف غیرانسانی به لیبرتی نقل مکان کردند
این در حالی بود که  روز ۲۷ اوت یک واحد نظامی عراقی به صورتی وحشیانه تعداد قابل توجهی از ساکنان اشرف را مورد ضرب و جرح قرار داد
بسیار ضروری است که وضعیت انسانی لیبرتی در انطباق با استانداردهای بین المللی برقرار و طبق استانداردهای بین المللی حفاظت شود
همه امضاکنندگان از اعضای مجاهدین که با نقل مکان به لیبرتی و با تلاش برای این نقل مکان قبول ریسک و خطر کرده اند، قدردانی میکنند
امضاکنندگان  از سازمان ملل و از دولت آمریکا مصرانه می‌خواهند طبق تعهداتشان و براساس بهترین موازین مربوط به وظایفشان عمل کنند
واشینگتن - ۹شهریور۱۳۹۱ (۳۰اوت۲۰۱۲): وزیر خارجه آمریکا در فوریه ۲۰۱۲ در پاسخ به ابراز تردید علنی و مکرر اعضای کنگره آمریکا در خصوص اینکه چرا وزارت خارجه به لیست گذاری گروه ایرانیان مخالف رژیم سرکوبگر حاکم بر کشورشان ادامه داده و درحالی که تهدیدی برای آمریکا نیستند، گفت که او این نامگذاری را بازبینی خواهد کرد و گفت یک عنصر مهم در این بازبینی این است که ۳۴۰۰ تن اعضای سازمان مجاهدین مستقر در اشرف در عراق - که در سال۲۰۰۳ سلاحهایشان را در ازای رفتار با آنها به عنوان افراد حفاظت شده، به نیروهای آمریکایی تحویل داده اند - به یک پایگاه متروکه نظامی آمریکا در نزدیکی بغداد به نام کمپ لیبرتی نقل مکان کنند. 
این نقل مکان قرار بود کمکی باشد برای استقرار اعضای مجاهدین در کشورهای ثالث، از جمله  به خاطر اینکه آنها  دو بار در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۱ توسط نیروهای عراقی به نیابت از جانب رژیم ایران مورد حمله قرار گرفتند و این حملات دهها کشته و شمار بسیار بیشتری مجروح بر جای گذاشت.
آنها این نقل مکان را قبول کردند.
با وجود اینکه این انتقال هیچ ربطی قانونی با موضوع لیست گذاری ندارد و با وجود اینکه کمپ لیبرتی بعد از ترک آن توسط نیروهای آمریکایی، توسط نیروهای عراقی غارت و تبدیل به یک مزبله شده بود، بیش از ۲۰۰۰ تن از ۳۴۰۰ تن ساکنان اشرف به آنجا نقل مکان کرده اند و در تلاشند تا شرایط آنجا را قابل زندگی کردن کنند. 
آنها این انتقال را به دنبال یادداشت تفاهمی بین عراق و سازمان ملل انجام دادند که طبق آن دولت عراق متعهد شده بود رفتار انسانی داشته باشد و سازمان ملل نیز تقبل کرده بود از طریق نظارت کردن، نسبت به چنین رفتاری اطمینان حاصل کند.
اخیراً ۴۰۰ تن دیگر از ساکنان اشرف، تحت فشار ایالات متحده و  با وجود آزار دولت عراق و تحمیل شرایطی که به طور مضاعف غیرانسانی شده است، به لیبرتی نقل مکان کردند.
ارتباط دادن مرموز موضوع نقل مکان ساکنان اشرف با خروج مجاهدین از لیست توسط وزارت خارجه، به وضوح امتیاز بیشتری برای نیروهای عراق ایجاد کرده است تا ساکنان را تحت بدرفتاری قرار دهند و این وضعیت در هر زمان دربردارنده این تهدید است که تمامی پروسه را واژگون سازد و  چنین وضعیتی میتواند افراد باقیمانده در اشرف را نسبت به هر نقل مکان بعدی دلسرد کند.
روز ۲۷ اوت، یک واحد نطامی عراقی به صورتی وحشیانه تعداد قابل توجهی از ساکنان اشرف را در میان ۴۰۰ تنی که منتظر سوار شدن به خودروهایشان برای انتقال به لیبرتی بودند، مورد ضرب و جرح قرار داد و باعث بستری شدن چند تن از آنها در بیمارستان شد.
روز ۲۸ اوت، با وجود ادامه آزارها و توقیف اموال شخصی، این گروه موفق به سوار شدن به خودروهایشان و ترک اشرف شدند.
در حالی که  اتحادیه اروپا و انگلستان مدتهاست مجاهدین خلق ایران را از لیستهای خود خارج کرده اند، استمرار نامگذاری آنها توسط دولت آمریکا، یک مانع در برابر استقرار اعضای مجاهدین در کشورهای ثالث است و تاکنون حتی یک تن از ۲۰۰۰ تن که به لیبرتی نقل مکان کرده اند، به کشور ثالث منتقل نشده است.
واضح است که تنها راه پایان دادن به هر گونه تهدید انسانی این است که وزارت خارجه آمریکا از اتحادیه اروپا و انگلستان پیروی  کند و به لیست گذاری مجاهدین خاتمه بدهد، تا بدینوسیله جواز بدرفتاری با آنها را  از دولت عراق بگیرد و راه استقرار آنها در جایی که حفاظت درازمدتشان تامین شود باز شود.
مجاهدین همه گونه اقدام ممکن را در تلاش برای همسو شدن حتی با شرایط سوال برانگیز اعمال شده از سوی وزیر خارجه انجام داده و لزوم ترک اشرف را به رسمیت شناخته اند.
در چنین شرایطی، بسیار ضروری است که وضعیت انسانی لیبرتی در انطباق با استانداردهای بین المللی برقرار و طبق استاندارهای بین المللی حفاظت شود و سازمان ملل مسئولیتهای نظارتی خود را انجام دهد تا نسبت به حفاظت از آنها، تا استقرار در کشورهای ثالث اطمینان حاصل شود.
امضاکنندگان این بیانیه همگی مقامات پیشین دولت آمریکا هستند و تجربه یی گسترده در زمینه امور مربوط به امنیت ملی، حفاظت از نظامیان و ارگانهای مجری قانون دارند و به طور خاص، سه تن از امضاکنندگان مسئولیتهای مستقیمی در نظارت در کمپ اشرف در دوران خدمتشان در عراق داشته اند. 
امضاکنندگان این بیانیه طبق دستورات و در همکاری با وزارت خارجه و سازمان ملل، برای جلوگیری از جنایات ضدانسانی تلاش کرده اند و از تلاش های همکارانشان در وزارت خارجه و سازمان ملل، در فراهم کردن امکان اینکه بتوانند کمک کار باشند، تشکر می کنند.
هیچکدام از امضاکنندگان هیچ گونه شواهدی که مؤید لیستگذاری مجاهدین بعنوان یک سازمان تروریستی باشد، نه در حال و نه در گذشته، نه دیده اند و نه از آن اطلاع دارند.
همه امضاکنندگان از اعضای مجاهدین که با نقل مکان به لیبرتی و با تلاش برای این نقل مکان، قبول ریسک و خطر کرده اند، قدردانی میکنند و مصرانه از سازمان ملل و از ایالات متحده میخواهند، بر طبق تعهداتشان و براساس بهترین موازین مربوط به وظایفشان عمل کنند.
امضاکنندگان:
۱-شهردار رودی جولیانی
۲- ژنرال هیو شلتون
۳ـ ژنرال جیمز جونز
۴- وزیر تام ریچ
۵- فرماندار هاوارد دین
۶- فرماندار ادوارد رندل
۷- وزیر مایکل موکیزی
۸- لوییس فری
۹- ژنرال جیمز تری کانوی

۱۰- پاتریک کندی
۱۱- سفیر میچل ریس

۱۲- سناتور رابرت توریسلی
۱۳- ژنرال دیوید دپتولا
۱۴- ژنرال مایکل هیدن
۱۵- ژنرال دیوید فیلیپس
۱۶- سرهنگ وسلی مارتین
۱۷- سرهنگ لئو  مک کلاسکی

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen