Montag, 6. September 2010

روز ايران، شكست ديگري براي خامنه اي





جمعه، ۱۲ شهریور ۱۳۸۹ / ۰۳ سپتامبر ۲۰۱۰
AddThis Social Bookmark Button
رژیم آخوندی از چند روز پیش بسیج گسترده ای برای جلوگیری از تظاهرات ضدحکومتی مردم در روز موسوم به قدس (که مردم آن را روز ایران می نامند)، کرده بود و از روز پنجشنبه با گسیل گله های پاسدار و بسیجی و لباس شخصی هایش به خیابانها، یک حکومت نظامی اعلام نشده در شهرهای مختلف ایران برقرار کرده بود.

دیکتاتوری آخوندی که از روز پنجشنبه تحت عنوان طرح مهار، تمهیدات گسترده یی را برای ممانعت از شکل گیری هرگونه تظاهرات و خیزش به عمل آورده بود، روز جمعه بر شدت آن افزود. در تهران، میدان ارگ، اطراف توپخانه، مترو صادقیه، میدان رضاییها و خیابان آزادی را مملو از مزدوران انتظامی کرده بود. پاسدار ساجدی نیا، سرکرده نیروی انتظامی رژیم در تهران گفته بود، طرح مهار به منظور برقراری امنیت در نمایش روز قدس رژیم است.

رژیم آخوندی حتی مزدوران سرکوبگر خود را در واگنهای مترو نیز مستقر کرده بود تا با ایجاد رعب و وحشت مانع از تظاهرات و خیزش مردم شود.  میدان تویخانه و خیابان آزادی به دلیل گستردگی حضور نیروهای سرکوبگر، صحنه حکومت نظامی به خود گرفته بود. نیروی انتظامی مسیرهای میدان ارگ و هفت تیر را به طور کامل مسدود کرده بودند. در میدان رضاییها نزدیک به  صدها اتوبوس نیروی انتظامی را مستقر کرده بود. اطراف میدان توپخانه نیز با خودروهای مشکی نیروی انتظامی به طور کامل مسدود شده بود.
رژیم همچنین از روز پنجشنبه سرعت شبکه اینترنت را کاهش داده بود تا مانع از ارتباط و اطلاع رسانی مردم شود. به نحوی که آدرسهای الکترونیکی و سایتهای خبری و فیس بوک قابل دسترسی نبود. رژیم با تهدید دانشجویان از طریق تماسهای تلفنی نیز  تلاش کرده بود آنها را از شرکت در تظاهرات ضد حکومتی باز دارد.
با این حال روز جمعه بسیاری از مردم فضای بسیار سنگین امنیتی و نظامی رات نادیده گرفتند و در تهران و شهرستانها به میدان آمدند و در موقعیت های مختلف شعار ملی و مردمی «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» و دیگر شعارهای ضدحکومتی را سر دادند. در تهران مردم در میدان رضاییها، تقاطع کریمخان و فراهانی همین شعار را سردادند. حوالی ساعت سه بعداز ظهر جمعیت حاضر در متروی موسوم به هفت تیر شعار میدادند: مرگ بر دیکتاتور، نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران.
در ساعت نه و پانزده دقیقه در داخل قطار خط متروی ۳ تهران نیز مسافران قبل از پیاده شدن شعارهای ضدحکومتی سردادند.
در مشهد در خیابان سنایی و در منطقه کیان پارس اهواز مردم معترض شعارهای ضدحکومتی سر دادند.
گزارشها حاکیست به خاطر حضور اعتراضی مردم، نیروهای سرکوبگر در نقاط مختلف به مردم یورش بردند و عده ای از جوانان و مردم معترض را دستگیر کردند.
از سوی دیگر، تظاهرات حکومتی نیز به رغم تبلیغات و بسیج گسترده ارگانهای حکومتی و توسل به انواع تهدیدها و تطمیع ها، به شکل رسوایی بی رونق و کساد بود. میزان شرکت در این تظاهرات آن قدر کم بود که به یک آبروریزی سیاسی برای ولی فقیه ارتجاع تبدیل شد، به نحوی که تلویزیون ارتجاع ، صحنه های تظاهرات سالهای گذشته را به عنوان تظاهرات امسال جا زد که خود به یک فضاحت جدید تبدیل شد.
گردانندگان این نمایش رسوا برای بسیج مزدورانشان به دلیل ماه رمضان که امکان توزیع ساندیس نداشتند ، خودکار شش رنگ و جا سوئیچی توزیع می‌کردند. با اینحال نمایش رژیم در روز موسوم به قدس با کسادی و ورشکستگی بی سابقه ای رو به رو شد.
بنا به گزارشها، در تبریز با بسیج گسترده، روستائیانی را که تا کنون به شهر نیامده بودند، برای تظاهرات آوردند. آنها حتی قادر به تکرار شعارهایی که از بلندگو پخش می شد، نبودند. آنها ما به ازای هر شعاری می گفتند: الله اکبر، خمینی رهبر!

در اصفهان، میدان نقش جهان، در تصاویر تلویزیونی که از سیمای رژیم پخش شد، خالی از جمعیت بود. در رشت مردم به جان آمده تظاهرات حکومتی را تحریم کردند و سیمای رژیم مجبور شد تظاهرات سالهای قبل را نشان بدهد. در ماهشهر بی اعتنایی مردم طوری بود که پس از ۹۰ دقیقه تلاش و تبلیغات و التماس به مردم، تعداد نفرات به ۲۰ نفر هم نرسید و گردانندگان این نمایش مجبور شدند که تظاهرات را رسماً لغو کنند.
خامنه ای به قیمت تبدیل شهرهای ایران به پادگان نظامی، مانع از شکل گیری تظاهرات اعتراضی میلیونی گردید، اما او نمی تواند از این بابت خوشحال باشد، چرا که خوب می داند، در شرایط انزوای سیاسی بین المللی و فشارهای تحریم، این وضعیت، جز نمایش شکست خفت بار دیگری برای او نیست.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen